-->Kórházunk / Bemutatkozás / Sebészet osztály

Sebészet osztály


Nyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnekPDF változat

Sebészet osztály

 

Osztályvezető főorvos: Dr. Szrenka János

35/505-060

sebeszet@kenessey.hu

25


 

Szakorvosok:

Dr. Szrenka János, sebészet, traumatológia főorvos
Dr. Czelenk Ferenc, sebészet, lézersebészet főorvos
Dr. Panka László, sebészet, érsebészet főorvos
Dr. Tandel Beáta, sebész főorvos
Dr. Bíró Erik, sebész szakorvos
Dr. Éry Pál (sebész gyereksebészet), főorvos
Ügyeleti ellátásban közreműködő szakorvosok:
Dr. Boczek Tibor, sebész főorvos
Dr. Barta László István, sebészet, érsebészet főorvos
Dr. Fekete László, sebész főorvos
Dr. Nagygyörgy Ádám, sebész főorvos
Dr. Vaida Nicolae-Stefan, sebészet szakorvos

Osztályvezető Főnővér: Chikán Tamásné


 

Osztályunk 20 ággyal müködött, de ez néhány hónappal ezelőtt 25-re emelkedett. Az ellátási területünkön  kb. 80.000  fő ellátásáról gondoskodunk, de egyre gyakoribb a területen kivülről jövő betegek száma is.
Osztályunk profilja a teljes hasi sebészet verticuma. A struma sebészet, emlősebészet, visszerek sebészete, valamint hasüregben lévő minden szerv sebészete beleértve a laparoscopos beavatkozásokat is. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk a colo-proctológiai sebészetre, amely számát tekintve egyértelmű müvekedést mutat. Munkánkhoz  a szakmai háttér az orvosi hozzáértés, a mütősnői személyzet, a kiváló nővéri segítség, valamint a mütő magasszintű müszaki állapota nagy segítséget nyújt.  A közeljövőben  a laparoscopos mütéteinket , a vastagbél sebészet irányába tervezzük kitágítani. Az ezirányú tevékenység számunkra a  tőlünk elvárt szakmai kivánalmakhoz feltétlenül  szükséges. Az elmúlt két évben az elvégzett mütétek számban, profil szélesítésben egyértelmüen javuló tendenciát mutat, amit betegeinktől kapott visszajelzés is megerősít.

A szakmai profilunkon belül  a mindekor hatályban lévő  protokollok szerint a legmagasabb szinten járunk el, megőrizve osztályunk II. szintű ténykedési színvonalát.
Szakrendeléseinken  a fent emlitetteken kivül érsebészeti, gyereksebészeti, proctológiai, diabeteses láb szakrendelés is zajlik.  További terveinkhez tartozik régiónkban a gastroenterológiai osztállyal együttmüködve a coloproctológiai szűrés beinditása is.

Olvasd be okostelefonoddal és mentsd el!

Hirdetés