-->Pályázatok / TIOP-2.2.2/08/2F

TIOP-2.2.2/08/2F


Nyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnekPDF változat

Az egészségügyi ellátás terén tapasztalható elégedettséget és biztonságérzetet jelentős mértékben befolyásolja a sürgősségi ellátáshoz (SE) történő gyors hozzáférhetőség, szakszerű ellátás. Ennek egyik legfontosabb reprezentánsa az SBO, melynek célja egyrészt, hogy a kórházba kerülő betegek érkezésük pillanatában részesülhessenek az azonnal szükséges, nemegyszer életmentő beavatkozásokban, másrészt a kivizsgálással gyors döntés születhessen az esetleges további gyógykezelés helyszínéről, mikéntjéről.

A SE hatékonyságának növelésével jobban kiaknázhatók a progresszív betegellátásban rejlő lehetőségek, rövidül a szekunder transzport szükségességének felmerülési ideje.

Kórházunkban SO2 szintű Sürgősségi Osztály kialakításába kezdtünk címzett támogatás segítségével, ugyanakkor annak továbbfejlesztése (SO2 korszerűsítése) kulcsfontosságú a betegút-racionalizálás, így a gyógyító-megelőző tevékenység elérhetőségének, költséghatékonyságának növelése terén.

A SE fejlesztés növeli a versenyképességet, hiszen az életesély növelésén keresztül javítani képes az egészségnyereséget.

 

Olvasd be okostelefonoddal és mentsd el!

Hirdetés