-->II. Aranyág Gála - defibrillátor a gyermekosztálynak

II. Aranyág Gála - defibrillátor a gyermekosztálynak


Nyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnekPDF változat

II. Aranyág Gála - 2009. június 22.

Második alkalommal került megrendezésre a Szinkronúszó Jótékonysági Gála, melynek bevételét a részvevők ez alkalommal is az Aranyág Alapítvány javára ajánlották fel. A műsorvezető ismét Barabás Évi volt, a gála fővédnöke pedig Kovács Katalin, olimpia bajnok.
A rendezvény ismét sok nézőt vonzott és a szinkronúszó csapatok mellett látványos ének és táncprodukciókat, valamint műugrókat és gumiasztalosokat is láthatott a közönség.

Szinte valamennyi szinkronúszó egyesület, a Magyar Szinkronúszó Válogatott képviseltette magát, sőt voltak olyan szereplők is, akik kifejezetten erre a gálára álltak össze.
A műsor változatos volt, több mint 100 szinkronúszó, több mint 50 táncos, énekesek, műugrók és gumiasztalosok produkcióját láthatta a közönség.
A gála különlegessége, hogy a bemutatott kűrök nemcsak versenykűrök voltak, hiszen a szereplők különféle kiegészítő eszközöket vetettek be a látvány és a szórakoztatás fokozására, melyek a közönség körében nagy tetszést arattak.
A gála bevételét növelte a fővédnök, és más sportági szövetségek által felajánlott tárgyak árveréséből befolyt összeg is.

Meg kell említeni, hogy a gála zavartalan lebonyolításában nagyon sokan, elsősorban szülők és a sportágat szerető önkéntesek segítettek, akiknek a munkája szintén hozzájárult a gála sikeréhez.
A rendezvény népszerűsítette a sportágat, és bízunk benne, hogy a közönség soraiban helyet foglaló gyerekek is kedvet kaptak ahhoz, hogy ezt a sportágat válasszák. A gála bevételét a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház kapja, és ebből a pénzből egy defibrillátor készüléket vásárolnak a gyermekosztály számára. Ismét bebizonyosodott, hogy közös összefogással, együtt sikerül a kitűzött cél elérése. A gálával szeretnénk hagyományt teremteni, és jövőre ismételten megrendezni.

Magyar Szinkronúszó Szövetség honlapja

Olvasd be okostelefonoddal és mentsd el!

Hirdetés